Menu

Badkamervloer

Een Design Gietvloer is uitermate geschikt voor in uw badkamer. Dit vanwege de unieke kenmerken van een gietvloer zoals de vloeistofdichtheid. Steeds meer mensen kiezen voor een Design Gietvloer in hun douche. Dit komt omdat je de Design Gietvloer bijzonder strak tot aan de drain kan laten lopen. Dit kunt u zien op de foto hiernaast. Indien u kiest voor een Design Gietvloer zijn er wel enkele puntjes waar u rekening mee moet houden. Hieronder hebben enkele tips voor u opgeschreven. Mocht u meer informatie hierover willen hebben neem dan gerust contact met ons op.

  • De ondervloer dient op afschot aangebracht te worden.
  • Kimband dient te zijn aangebracht in de vloer/wand aansluiting.
  • Het putje of de drain dient gelijk met de ondervloer te zijn of op maximaal 1 mm boven de ondervloer geplaatst te worden.
  • Het putje of de drain dient in polyurethaan kit te zijn verwerkt, dit om eventuele werking in de ondergrond op te kunnen vangen.
  • De wandafwerking dient zo dicht mogelijk op de ondervloer te worden aangebracht.

Wanneer de bovenstaande details gehanteerd worden kan Design Gietvloer een vloeistofdichte en bijzonder aangename vloeroplossing in de inloopdouche verzorgen. Geheel zonder naden of voegen voor extra hygiëne.

In de badkamer adviseren wij zandcement als dekvloer. Dit in verband met de vochtige ruimte. Zandcement kan tevens eenvoudig op afschot gesmeerd worden. In tegenstelling tot anhydriet welke wij overigens in elke overige ruimte behalve de badkamer adviseren.
 

Wij bieden de volgende systemen aan als badkamervloer:

 


Enthousiast over dit bericht? Deel het met je vrienden!

Badkamer Gietvloer DGF Bakamer gietvloer Inloopdouche Gietvloer & PU Wand Coating Badkamer Gietvloer DGF Stone combi
vraag informatie aan

Meer informatie? Bel ons op 020-84 57 657 of mail ons via info@designgietvloer.nl

Copyright Designgietvloer.nl
Design Gietvloer Rijnstraat 200 - 1097 HT Amsterdam
Website en hosting Loyals (2019)