Menu

Vacatures: Projectleider & Gietvloer Applicateur

Wordt jij onze nieuwe Projectleider ?!

Wie zijn wij?
Design Gietvloer is ruim 13 jaar specialist in het leveren van hoogwaardige gietvloer systemen. Onze projecten variëren van woningen tot industriële toepassingen in heel Nederland, met name is de randstad ons werkgebied. Het leveren van kwaliteit & persoonlijke service aan onze klanten vinden wij zeer belangrijk. Wij zijn een jong team met een informele werksfeer. Vanwege succes en uitbreidingen zijn we op zoek naar vier verschillende werknemers die ons team kunnen versterken. Deze vier rollen zullen nauw met elkaar samen komen te werken in de buitendienst.

Ben jij enthousiast, heb je een vlotte babbel en wil jij in een bedrijf werken waar moderne interieurs verzorgd worden? Kun je afspraken beheren, projecten begeleiden en controleren? Kun jij ervoor zorgen dat een project in goede banen wordt geleid en ben je technisch onderlegd in de vloerensector? Wordt dan onze nieuwe Projectleider

De functie
Wij zijn op zoek naar een medewerker die onze buitendienst komt versterken. Als projectbegeleider is het belangrijk om verzorgd over te komen bij de klant en dat je afspraken kan maken en beheren. Netjes spreken en schrijven vallen hier ook onder.
Je zult een verantwoordelijke rol in ons bedrijf krijgen en je wordt het gezicht van de uitvoering. De uitvoering van onze gietvloeren zal grotendeels in jouw handen terecht komen, want jouw kritische oog bepaalt hoe goed de projecten vooraf beoordeeld worden. Een goede voorbereiding is nodig voor het beste resultaat en mooie gietvloeren.
Binnen de functie projectleider vallen de volgende werkzaamheden onder jouw taken: projecten bezoeken, technische details afstemmen in het werk, werkbonnen maken en projecten opleveren. Je zult veel contact rechtstreeks hebben met onze klanten en ook met de office manager, samen met de office manager organiseren jullie dat de buitendienst soepel loopt.

Ben jij?
• Gedetailleerd en heb je een kritisch oog
• Zelfstandig, leergierig en creatief
• Communicatief vaardig, representatief en beheers je de Nederlandse taal
• Enthousiast en klantvriendelijk
• Heb je een passie voor Design
• Heb je technische kennis in de vloerensector of algemene bouw
• Ben je in staat om bouwprojecten technisch te beoordelen en goed in te schatten
• Ben je in staat klanten een vertrouwd gevoel te geven dat alles goed komt
• Ben je in het bezit van een rijbewijs
Wij bieden:
• Een fulltime functie à 37,5 uur per week
• Een goed salaris
• Een informele werksfeer met leuke collega’s
• Ruimte voor creativiteit

Denk je dat jij bij ons in het team past en heb je interesse, neem dan contact met ons op door je motivatie en CV te sturen.
Uitgebreide informatie over Design Gietvloer en over onze producten vindt je op www.designgietvloer.nl. Natuurlijk kun je ook telefonisch contact opnemen met Nander Brink: 020-8457657.

 

 

------------------------------------------------

 

Hallo Stukadoor, Egaliseerder, Stoffeerder, Vloerenlegger!!

Ben jij toe aan iets anders? Een nieuwe uitdaging? Wil je leren om mooie vloeren te maken?

Bij Design Gietvloer worden we enthousiast van moderne kunststofvloeren die mooi, strak en in perfecte staat worden opgeleverd.

Om perfecte vloerafwerkingen te maken, zijn onze medewerkers de belangrijkste succesfactor. En daarvan zijn we ons bewust.

Betrokken en met een passie voor kwaliteit. Herken jij je daarin? Dan ben jij de gietvloer applicateur die wij zoeken!

Wat houdt de functie in?

Je werkt samen met een ervaren collega die jou de fijne kneepjes van het vak leert, onze werkwijze leert. Samen starten jullie op het werk. Vervolgens controleer je of alles klopt aan de hand van de werkinstructie en of alles in orde is. Vervolgens breng je samen met je collega de vloerafwerking aan. De kleur van de vloer wordt veelal in samenspraak met de opdrachtgever bepaald.

Met de projectleider wordt vooraf besproken welk materiaal en gereedschap nodig is en spreek je de werkbonnen door.

Wat breng je mee?

  • Bij voorkeur enige ervaring met het leggen van (kunststof) vloeren.
  • Een klantgerichte en flexibele instelling.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Een geldig rijbewijs

Wie zijn we?

Design Gietvloer levert bijzondere gietvloeren aan vooral particulieren in heel Nederland, maar voornamelijk in de Randstad. Daarom starten we normaliter tussen 7.30-8.00 uur op het werk. De werktijden zijn erg afhankelijk van de projecten en de daarbij behorende werkzaamheden maar omvatten normaliter niet meer als 40 uur per week. De planning laat het toe om een perfect eindproduct te maken.

Op vrijdagmiddag zijn we samen om de week door te nemen en om de week op tijd af te sluiten.

We bestaan uit een verkooporganisatie die in Amsterdam is gevestigd, en uit een applicatie-afdeling die werkt vanuit Mijdrecht. Ons bedrijf kenmerkt zich door de informele sfeer.

Bij Design Gietvloer krijg je de kans om je te ontwikkelen en om aan heel mooie projecten mee te werken.

Wat bieden we jou?

Een full-time baan à 37,5 uur per week . Uiteraard krijg je een goed, marktconform salaris. Daarnaast krijg je alle tijd je verder te ontwikkelen in het leggen van design vloeren. Het is vanzelfsprekend dat we zorgen voor een goed ingerichte bus met alle noodzakelijke gereedschappen en machines.

Iets voor jou?

Neem dan contact op via 06 – 20 48 64 96, je krijgt dan Jordy aan de telefoon.

Dienstverband:
Loondienst
Uren:
37 - 40 uur per week


Enthousiast over dit bericht? Deel het met je vrienden!

20190212-134840 20190215-121607 20190215-121726 egalisatielaag eetkamer-keuken
Offerte aanvragen
Copyright Designgietvloer.nl
Design Gietvloer Parnassusweg 212 - 1076 AV Amsterdam
Website en hosting Loyals (2021)