Menu

Badkamer gietvloer

Een badkamer gietvloer is ideaal vanwege haar vloeistofdichte karakter. Haar uitstraling geeft uw badkamer een esthetische meerwaarde.

Een badkamer gietvloer speelt dan ook een grote rol in de sfeer van een nieuwe of gerenoveerde badkamer. Het is dé ruimte in huis waar ontspannen, genieten en tot rust komen belangrijk is. Zorgeloos, naadloos, net als de badkamer gietvloer. Kliederen met water en shampoo is waar ieder blij van wordt. Dit en zelfs kalkaanslag behoort tot het kopje zorgeloos. Het geheim is de specifiek samengestelde badkamer epoxy coating.

De coating voelt glad en zeer prettig aan, zodra de epoxy coating badkamer nat wordt en ieder andere vloer glad en gevaarlijk dreigt te worden, wordt onze epoxy badkamer coating juist stroef. Veiligheid en een schitterende uitstraling, beide onderdeel van de gietvloer in badkamer.

Kleurencombinaties epoxyvloer

Door oneindige kleurencombinaties past een gietvloer, een epoxyvloer badkamer, in ieder thuis. Onze materialen geven iedere ruimte een verruimende eigenschap en zorgt voor een strak en tijdloos design. Denkt u een kleine badkamer te hebben? Onze gietvloer maakt hem optisch ruimer en de oneindige kleurcombinaties zorgen dat uw badkamer een uniek plaatje wordt.

Vloerverwarming

Vloerverwarming onder uw epoxyvloer badkamer is zeer geschikt. Zorgeloos wakker worden met aangename en warme voeten.

 

Een badkamervloer wens?

Wij staan uiteraard voor u klaar, neem gerust contact met ons op om voor meer info of vraag een offerte aan!


Enthousiast over dit bericht? Deel het met je vrienden!

Badkamer Gietvloer DGF Bakamer gietvloer Inloopdouche Gietvloer & PU Wand Coating Badkamer Gietvloer DGF Stone combi
vraag informatie aan

Meer informatie? Bel ons op 020-84 57 657 of mail ons via info@designgietvloer.nl

Offerte aanvragen
Copyright Designgietvloer.nl
Design Gietvloer Parnassusweg 212 - 1076 AV Amsterdam
Website en hosting Loyals (2024)