Menu

Vloeren Assortiment

Ruime keuze in topkwaliteit vloeren!

Al jaren leggen wij ons toe om dé specialist te zijn in het aanbieden van kunsthars binnenvloeren. Binnen ons assortiment bieden wij gietvloeren, coatings, troffel- en grindvloeren voor diverse toepassingen. Binnen de particuliere sector leggen wij de laatste jaren veel polyurethaan gietvloeren in woningen. Maar daarnaast zijn we ook actief in de zakelijke en publieke sector en leggen we onze vloeren in kantoorpanden, commerciële, industriële en openbare gebouwen. Zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

Ons team van gespecialiseerde vakmensen verzorgen de voorbereiding, opbouw en afwerking van de vloersystemen, van het voorbereiden van de ondervloer tot en met het afwerken met een toplaag. 

Het aanbrengen van wandbekleding en de installatie van een vloerverwarmingssysteem maken het comfort en de uitstraling van uw project compleet! Informeer naar de mogelijkheden.

 

Iedere vloer is uniek …

...en iedere vloer heeft zijn specifieke aandacht nodig. Kijkend naar de locatie, de omgeving, het gebruik en de mate van belasting zijn uitermate bepalend voor de voorbereiding, opbouw en afwerking van uw vloer. Wat voor project het nu ook betreft, voor iedere situatie biedt Design Gietvloer een passende oplossing. Vloeren op basis van epoxy of polyurethaan laten zich als geen ander aanpassen aan de omstandigheden en klantwensen!

Onze vloeren bestaan uit diverse lagen en worden laag voor laag aangebracht. Na een uitgebreide inspectie van de ondervloer en het gereed maken ervan zorgen de primer en de schraplaag voor een uitstekende basis. Vervolgens zorgt onze Design vloer in uw gekozen kleur of kleurstelling voor de uiteindelijk gewenste uitstraling. Als laatste zal de toplaag zorgen voor een strakke afwerking en optimale bescherming!

Design

In onder andere woningen, scholen, winkels, kantoren, dokterspraktijken, ziekenhuizen en verzorgingsinstellingen spelen aspecten als interieurdesign, woon- of werksfeer, arbeidsomstandigheden en representatieve eigenschappen een centrale rol. Design en functionaliteit moeten hier hand-in-hand gaan, waarbij naast een goede eerste indruk, ook functionele eigenschappen zoals een optimale akoestiek, maximaal loopcomfort, geluidsisolatie en goede reinigbaarheid uiterst belangrijk zijn.

Dit zijn eigenschappen die gegarandeerd worden door zowel het cementgebonden systeem als de polyurethaan variant. De binnenvloeren van Design Gietvloer geven iedere ruimte een unieke sfeer, passend bij uw wensen en gebruik!


Enthousiast over dit bericht? Deel het met je vrienden!

Gietvloer DGF Gietvloer DGF
vraag informatie aan

Meer informatie? Bel ons op 020-84 57 657 of mail ons via info@designgietvloer.nl

Offerte aanvragen
Copyright Designgietvloer.nl
Design Gietvloer Parnassusweg 212 - 1076 AV Amsterdam
Website en hosting Loyals (2024)