Menu

Coatingvloeren

Een coatingvloer is een epoxy vloersysteem. Een coatingvloer bestaat uit twee lagen. De lagen van een coatingvloer worden met een roller aangebracht en is voorzien van een hoogglans uiterlijk met een sinaasappelstructuur. Coatingvloeren worden toegepast als vloeistofdichte vloeroplossing in de industriële sector. Een coatingvloer is gemakkelijk te reinigen vanwege haar naadloze en vloeistofdichte eigenschappen. Onze coatingvloeren zijn breed toepasbaar dankzij de antistatische, chemicaliën resistent en mechanisch zwaar te belasten eigenschappen. Een coatingvloer is leverbaar in elke RAL kleur.

DGC Coatingvloer systeem

Het DGC coatingvloer systeem is een rolcoating bestaande uit het bestandsdeel epoxy. Dit systeem wordt in tegenstelling tot gietvloersystemen met een roller aangebracht. Het DGC coating systeem wordt toegepast als prijstechnisch voordelig vloeroplossing in de industriële markt. De toepassing is breed vanwege de sterke eigenschappen, welke beginnen bij vloeistofdichtheid tot een chemisch belastbare functie. Het uiterlijk is hoogglans en voorzien van een sinaasappelstructuur. De vloercoating is leverbaar in elke RAL kleur en tevens te verkrijgen in een antislip versie.

DGC Systeem opbouw

-DGC EPC Kleurcoating Voor gebruikscomfort met hoge slijtvastheid.
-DGC EPC Kleurcoating Voor sterke hechting op de ondervloer.

DGCwa Coatingvloer systeem

Het DGCwa coatingvloer systeem is een damp-open rolcoating systeem. Dit systeem is als toepassing zeer geschikt waar het grondwaterniveau boven het vloeroppervlak staat. Het kleurcoating systeem is als toepassing geschikt in de industriële sector. Het uiterlijk heeft een matte uitstraling en leverbaar in elke RAL kleur en tevens te voorzien van antislip korrel.

 

DGCwa Systeem opbouw

- EPC Kleurcoating Voor gebruikscomfort met hoge slijtvastheid.

- EPC Kleurcoating Voor sterke hechting op de ondervloer

 


Enthousiast over dit bericht? Deel het met je vrienden!

Coatingvloeren Coatingvloer garage Coating DGC Coating opbouw
vraag informatie aan

Meer informatie? Bel ons op 020-84 57 657 of mail ons via info@designgietvloer.nl

Offerte aanvragen
Copyright Designgietvloer.nl
Design Gietvloer Parnassusweg 212 - 1076 AV Amsterdam
Website en hosting Loyals (2022)