Menu

Polyurethaan Gietvloer

DGF alifatische Design Gietvloer

Er zijn twee verschillende polyurethaan gietvloer systemen. Een alifatische (DGF Gietvloer Systeem)  en een aromatische (DGR Gietvloer Systeem)  variant. De alifatische variant van DesignGietvloer is het meest kwalitatieve polyurethaan gietvloersysteem op de markt. De gehele kleurlaag van ons DGF Gietvloer Systeem is niet gevoelig voor Uv-straling en kunstlicht. Over onze unieke DGF gietlaag wordt een transparante toplaag aangebracht voor onderhoudscomfort. De niet verkleurende eigenschap van onze DGF gietlaag is zo uniek dat deze niet voorzien hoeft te worden van een speciale toplaag welke in de prijsconcurrenrende markt dient als UV-blokker. Een Uv-blokker zou als zonnenbrandcreme omschreven kunnen worden. Net als zonnebrandcreme heeft een Uv-blokker een tijdelijke functionele levensduur. Door de unieke samenstelling van ons DGF alifatische gietvloer maakt DesignGietvloer geen gebruik van onnodige toevoegingen in de toplaag van het gietvloer systeem. Hierdoor konden wij ons richten op de belangrijke en functinele aspecten van de vloer: Onderhoudscomfort en sterkte, slijtvaste eigenschappen.

De unieke DGF Polyurethaan Gietvloer variant kan niet verkleuren door UV- en kunstlicht en adviseren we te allen tijden in de particuliere woning. Het polyurethaan systeem is leverbaar in elke RAL, Sikkens en NCS kleur & kleurcombinatie.

DGR aromatische Design Gietvloer

De aromatische polyurethaan Design Gietvloer variant is prijstechnisch interessant. Hierdoor is het goedkope en voordelige gietvloer systeem leverbaar en zeer geschikt voor de bedrijfszakelijke sector. Vanwege haar hard-elastische eigenschappen is het DGR Polyurethaan gietvloer systeem sterk, slijtvast en bovendien geschikt voor vloerverwarming. Hierdoor is de DGR gietvloer toepasbaar in kantoren maar ook in opslagruimten. De interesante prijs van de gietvloer komt tot stand door het hoge volume en oppervlakte waarin dit systeem wordt toegepast. Hierdoor kan de grondstof leverancier een scherpe prijs bieden. Het systeem kent echter een nadeel. Naast de positieve eigenschappen is de aromatische gietvloer Uv-straling gevoelig en kan daardoor van kleur veranderen. Deze variant is hierdoor geschikt voor de zakelijke sector.

Qua uiterlijk zijn de twee gietvloer systemen hetzelfde, het verschil zit echter in de kleurechtheid. Verkrijgbaar in alle Ral, NCS en Sikkens kleuren. Een Duo en Single Design behoort tot de mogelijkheden.

Onderhoud

Een gietvloer is gemakkelijk te reinigen. Met een droge swiffer of stofzuiger is stof en vuil makkelijk te verwijderen. Door middel van een vochtige dweil is viezigheid gemakkelijk te verwijderen. Reinigen kan het best met lauwwarm water en een milde zeep. Denkt u hierbij aan groene zeep of onze schoonmaakmiddelen, altijd verdunnen met water. Het schuiven van scherpe en zware voorwerpen zo veel mogelijk vermijden, advies is om zacht, wit vilt onder stoelen en meubels te plaatsen ter bescherming. Mochten er in de loop der jaren krassen zijn ontstaan is er de mogelijkheid de gietvloer op te schuren en te voorzien van een nieuwe toplaag. Hierdoor krijgt de gietvloer weer geheel nieuwe uitstraling en op deze wijze krijgt de gietvloer een oneindig leven.


Enthousiast over dit bericht? Deel het met je vrienden!

Polyerethaan gietvloer DGF Polyerethaan gietvloer DGR DGR Commerciële ruimte
vraag informatie aan

Meer informatie? Bel ons op 020-84 57 657 of mail ons via info@designgietvloer.nl

Offerte aanvragen
Copyright Designgietvloer.nl
Design Gietvloer Parnassusweg 212 - 1076 AV Amsterdam
Website en hosting Loyals (2024)