Menu

Winkelvloer

Een winkelvloer dient te allen tijde aan een aantal hoge eisen te voldoen. De vloer moet goed belastbaar zijn, wij hopen namelijk dat uw vloer zeer veel gebruikt wordt. Bij voorkeur 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Naast de belastbaarheid dient de winkelvloer onderhoudsvriendelijk te zijn en zeer gemakkelijk te reinigen. Zodat de vloer iedere dag weer een perfect visitekaartje uitstraalt, interesse van klanten wekt en u en uw collega’s gemotiveerd op de vloer laten presteren.

Uw verkoop producten

Bij binnenkomst van de winkel dienen uw producten één van de eerste dingen te zijn die in het oog moeten springen. Zo kunt u kiezen voor een zeer minimalistische vloer uitstraling, een rustige of warme sfeer. Zodat klanten zich helemaal thuis voelen en juist uw producten de aandacht winnen en een eyecatcher zijn.

Eyecatcher

Het is ook mogelijk om de winkelvloer een eyecatcher te laten zijn. Door middel van bijvoorbeeld glitters, metallic, kunst, tekeningen, afbeeldingen, opvallende kleuren, piano hoogglans gietvloer uitstraling, een witte gietvloer, een zwarte gietvloer of zelfs goudkleurig, roze of brons is mogelijk. Zelfs uw bedrijfslogo of slogan kunnen wij in een winkelvloer verwerken.
De vloer zal direct een onderwerp van gesprek vormen waarbij klanten uw winkel niet snel zullen vergeten.

De creativiteit omtrent winkelvloeren zijn dan ook eindeloos!
Het team van Design Gietvloer denkt graag met u mee om uw creativiteit tot werkelijkheid te brengen.

Hygiëne

Hygiëne is vaak een belangrijk eis voor een vloer. Zeker in de voedselverwerkingsindustrie. Denk hierbij aan een bakkerijvloer, een slagerijvloer, keukenvloer of horecavloer. Doordat alle vloersystemen van Design Gietvloer naadloos zijn, kunnen er geen etensresten tussen voegen en naden blijven zitten. Tevens zijn onze producten waterdicht en kan er iedere dag nat gereinigd worden.

Als voorbeeld dienen bakkerij vloeren te voldoen aan de HACCP eisen. Onze zorgvuldig samengestelde materialen voldoen aan deze strenge eisen die door HACCP worden gesteld. Om een waterdichte omgeving te creëren kunnen wij holle plinten aanbrengen. Op deze manier kan 4 tot 8 cm vloeibaar materiaal onmogelijk de ruimte verlaten.

Geschikte vloer

Buiten uw persoonlijke wensen en gewenste uitstraling kijken wij ook naar de vereisten. Op basis van deze gegevens stellen wij een vloersysteem samen dat letterlijk naadloos, aansluit bij uw onderneming.

Om de mogelijkheid te bespreken, neem gerust contact met ons op of vraag een offerte aan.


Enthousiast over dit bericht? Deel het met je vrienden!

Winkel DGC Koffieshop DGC Epoxy gietvloer Woonwinkel DGE
vraag informatie aan

Meer informatie? Bel ons op 020-84 57 657 of mail ons via info@designgietvloer.nl

Offerte aanvragen
Copyright Designgietvloer.nl
Design Gietvloer Parnassusweg 212 - 1076 AV Amsterdam
Website en hosting Loyals (2024)