Menu

Overige Producten

Design Gietvloer is gespecificeerd in vloersystemen. Naast deze vloersystemen bieden wij ook andere producten aan. Door deze producten aan te bieden kunnen wij een totaal aanbieding voor u verzorgen. Hiermee nemen wij alle zorgen rondom alle vloerelementen uit handen.

Vloerverwarming is zeer geschikt in combinatie met gietvloer. Vloerverwarming draagt bij aan een ideaal comfort. Ondanks dat een gietvloer niet koud aanvoelt en snel de omgevingstemperatuur aanneemt.  Een Design Gietvloer geleid de warmte uitstekend en een vloerverwarming kan zelfs als de hoofdverwarming in uw huis dienen. Radiatoren worden hierdoor overbodig. Dit bespaard veel ruimte en is optisch modern.

Wandafwerking De nieuwste trend voor in het interieur. Een naadloos betonstuc wandsysteem dat perfect aansluit op uw Design Gietvloer. Door te kiezen voor het duo gietvloer systeem wordt er zowel op de muur als op de vloer een betonlook gecreëerd. Een uniek systeem dat ook toepasbaar is in vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.

Plinten dienen voor het afwerken van de randstroken. Tevens dient een plint ter bescherming van uw muren. Dit tegen stoten van de stofzuiger en het voorkomen van vlekken van een natte dweil. Plinten kunnen wij verzorgen in verschillende hoogten, dikten en uitstralingen.


Enthousiast over dit bericht? Deel het met je vrienden!

Vloerverwarming Stonewall Badkamer Plinten
Offerte aanvragen
Copyright Designgietvloer.nl
Design Gietvloer Parnassusweg 212 - 1076 AV Amsterdam
Website en hosting Loyals (2024)