Menu

Bedrijfsvloer

Kwaliteit boven kwantiteit

Producten in uw showroom dienen te schitteren. Een showroomvloer is dan ook de basis van uw product. Afhankelijk van uw product dient de vloer aan diverse eisen te voldoen, waaronder laagdrempeligheid en belastbaarheid. Een vloer voor een autoshowroom moet zwaardere belasting aankunnen dan een art gallery. Onze adviseurs kennen alle eigenschappen en vereisten van showroom vloeren en stellen graag met u de perfecte vloer samen.

Voor ieder type showroom de perfecte vloerafwerking.

Heeft u een showroom waarbij er enkel mensen over de vloer lopen? Dan is bijvoorbeeld een PU gietvloer een ideale oplossing. Presenteert u voertuigen of zware machines? Kies dan voor een epoxy vloer of epoxy coating. Voor iedere toepassing is er een oplossing. Informeer ook naar grind- en troffelvloeren.

Uw Bedrijfsvloer als eyecatcher!

Mensen die een vloeren showroom bezoeken verwachten producten van hoogwaardige kwaliteit. Showroom vloeren dienen daar aan te voldoen. Het maken van vloeren is vakwerk. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij ervoor zorgen dat en vloer er altijd fantastisch uit komt te zien! Een bedrijfslogo, bepaalde patronen en zelfs afbeeldingen zijn mogelijk.

Design Gietvloer heeft de oplossing in huis. Neem contact op of bezoek onze vloeren showroom om samen met onze adviseurs tot een ideale vloer samenstelling te komen. 


Enthousiast over dit bericht? Deel het met je vrienden!

Slagerij DGE Kantoorpand DGC Businessroom DGE
vraag informatie aan

Meer informatie? Bel ons op 020-84 57 657 of mail ons via info@designgietvloer.nl

Offerte aanvragen
Copyright Designgietvloer.nl
Design Gietvloer Parnassusweg 212 - 1076 AV Amsterdam
Website en hosting Loyals (2024)