Menu

Epoxy Gietvloer

DGE Epoxy Gietvloer

Een epoxy gietvloer is een twee componenten kunststofvloer systeem. Het epoxy vloersysteem wordt gebruikt voor de industriële sector. Oorspronkelijk ontwikkeld vanwege milieu eisen. Haar uiterlijk betreft een strak en naadloos geheel en bestaat uit drie of vier lagen. Een epoxy vloer bezit een hard,- en vloeistofdichte eigenschap om in vele toepassing gebieden gebruikt te worden. Denk hierbij aan automobiel-, voeding-, opslag- en fabricagesector.

Het Epoxy Gietvloer systeem heeft een dikte van 4mm en is zeer geschikt voor gebruik van onder andere palletwagens, heftrucks, auto’s en vliegtuigen. Hierdoor heeft een epoxy gietvloer een vele malen langere levensduur dan een epoxy rolcoating. Het DGE Epoxy Gietvloer systeem is leverbaar in elke RAL en NCS kleur en kleurencombinatie. Voor het ervaren van de epoxy gietvloer eigenschappen nodigen wij u uiteraard vrijblijvend uit in onze showroom.

 

DGeg gietvloer systeem

Het DGeg gietvloer systeem is een elektrisch geleidend vloersysteem. Een elektrisch geleidende vloer is noodzakelijk waar elektrische apparatuur gefabriceerd wordt. De geleidende functie zorgt voor gecontroleerde afvoer van statische elektriciteit door in contact te staan met de aarde. Het vloersysteem is opgebouwd uit drie lagen, allen voorzien van koper deeltjes welke een statische aangelegenheid naar de aarde begeleiden.
Het DGeg systeem is leverbaar in veel RAL kleuren en is voorzien van een hoogglans uiterlijk.


Enthousiast over dit bericht? Deel het met je vrienden!

DGE DGE Epoxy Gietvloer DGEE
vraag informatie aan

Meer informatie? Bel ons op 020-84 57 657 of mail ons via info@designgietvloer.nl

Offerte aanvragen
Copyright Designgietvloer.nl
Design Gietvloer Parnassusweg 212 - 1076 AV Amsterdam
Website en hosting Loyals (2024)