Menu

Industrievloer, een vloer op zich

Een industrievloer is niet zomaar een vloer. Deze zal moeten voldoen aan alle eisen zoals ze gesteld worden door wet- en regelgeving. De voedingsmiddelen industrie heeft te maken met strenge HACCP regels. En de machinebouw industrie moet een vloer hebben die zwaar materieel zonder problemen aankan. En zo zijn er tal van lichte- en zware industriële bedrijven waar de eisen voor hun vloer verschillen van elkaar.

Onze kunsthars gebonden vloeren bezitten alle kenmerken die voldoen aan deze eisen.

Onze vloersystemen zijn naadloos en vloeistofdicht. Hierdoor is de vloer hygiënisch, onderhoudsarm en gemakkelijk schoon te houden. Dit zorgt ervoor dat de productie te allen tijde kan doorgaan zonder al te veel oponthoud.

De chemische en mechanische belastbaarheid van onze industrievloer is zo hoog, dat zij bestand zijn tegen de zwaarste productiemachines of installaties. Alle vloeren kunnen worden voorzien van een antislip laag waardoor de gladde vloer vele malen veiliger wordt om op te werken. Ook de thermische belastbaarheid van de vloeren kunnen de meest uiteenlopende processen aan binnen uw bedrijf.

Vloeren in alle kleuren, zonder de geuren

Kunststof vloersystemen zijn leverbaar in alle kleuren en kleurcombinaties en zijn reuk arm.

Heeft u specifieke wensen? Afbeeldingen, uw bedrijfslogo of vloermarkering toepassen in de vloer zijn een aantal mogelijkheden die we u kunnen bieden. Wij denken met u mee. Uw bedrijf moet haar identiteit uit kunnen stralen naar de buitenwereld en de kleur van de vloer kan deze identiteit tot zijn recht laten komen!

Van inspectie naar eindresultaat

Nadat u een keuze heeft gemaakt voor een industrievloer, komen wij altijd eerst langs voor een projectbezoek. Hier inspecteren wij uitgebreid de staat van de huidige vloer. Is deze geschikt om de nieuwe vloer op aan te brengen? Diverse zaken kunnen een rol spelen hierbij en de projectleider communiceert altijd duidelijk met u of er bepaalde risico’s kunnen optreden. Indien er specifieke voorbewerkingen nodig zijn, zal dit met u gecommuniceerd worden om uiteindelijk naar een vlekkeloos eindresultaat te kunnen werken.

Groot, groter, grootst!

Industriële ruimten zijn niet te vergelijken met andere bedrijven. Vaak zijn dit hallen van honderden, dan wel duizend(en) vierkante meters. Maar ook in dit soort ruimten zijn complete naadloze vloersystemen mogelijk. En geeft voor u als voordeel dat hoe groter de ruimte, hoe lager de vierkante meterprijs is.

Informeer naar onze tarieven voor de verschillende vloersystemen in uw industrie.

Wij werken in heel Nederland

Vloeren maken wij overal. Onze dekking is landelijk en werken volgens duidelijke afspraken. Schroom niet om contact op te nemen met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Design Gietvloer is gespecialiseerd in het adviseren en leveren van de hoogste kwaliteit kunsthars gebonden gietvloer systemen voor particulieren, architecten en bedrijven.


Enthousiast over dit bericht? Deel het met je vrienden!

Toiletgroep Bedrijf DGC Garage Coatingvloer DGC
vraag informatie aan

Meer informatie? Bel ons op 020-84 57 657 of mail ons via info@designgietvloer.nl

Offerte aanvragen
Copyright Designgietvloer.nl
Design Gietvloer Parnassusweg 212 - 1076 AV Amsterdam
Website en hosting Loyals (2022)