Menu

Bedrijfsvloeren

Wat wordt onder bedrijfsvloeren verstaan?

Onder bedrijfsvloeren vallen alle vloeren die gelegd worden in bedrijven en instellingen. Toegepast in scholen, winkels, showrooms, professionele keukens, kantoorpanden, maar ook garagebedrijven, industriële, op,- en overslag bedrijven. Kunsthars gebonden vloeren zijn uitstekend geschikt vanwege hun uiteenlopende eigenschappen. Vloeren welke wij in het bedrijfsleven toepassen bestaan veelal uit twee componenten, welke ter plaatse naar een gewenste uitstraling vermengd worden.

Technische eigenschappen van de bedrijfsvloer

Bij het kiezen van de juiste vloer zijn er een aantal belangrijke aspecten die u in acht dient te nemen. De ruimte, toepassing en functie van de vloer zijn aspecten waar u rekening mee dient te houden. Waar dient de vloer tegen kunnen en aan welke eisen dient de vloer te voldoen.

Onze bedrijfsvloeren kunnen exact afgestemd worden op de wensen en eisen die uw branche aan de vloer stelt. Vaak worden er hoge eisen gesteld, de werkvloer dient immers intensief gebruikt te worden. Wensen als, naadloos, vloeistofdicht, onderhoudsarm, chemische, thermische en/of mechanische bestendigheid zijn mogelijk.

Het unieke design en de uitstraling van uw bedrijfsvloer

De mogelijkheden zijn uiteenlopend en uiteraard denken wij graag met u mee. Onze vloeren zijn niet alleen functioneel, maar kunnen ook nog eens uiterst decoratief zijn binnen uw bedrijf. Onze vloeren zijn namelijk in diverse afwerkingen, designs en kleuren leverbaar.

Aarzel niet om even te informeren naar de mogelijkheden. Wij kijken er naar uit om een passend advies te geven. Zo kunnen we samen kijken welke kleurstelling of design het best binnen uw bedrijf past.

De specialist voor uw gietvloer

Design Gietvloer is ruim 10 jaar specialist in het aanbrengen van de meest kwalitatieve kunsthars gebonden gietvloersystemen. De kleinschaligheid van Design Gietvloer, de liefde voor het vak en het werken met vast personeel resulteert in een exclusieve werkwijze. Zowel kwaliteit als een goede service vinden wij vanzelfsprekend en daarom heeft Design Gietvloer het gehele traject, van werkbezoek tot oplevering, geheel in eigen beheer.

Een bedrijfsvloer nodig? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Enthousiast over dit bericht? Deel het met je vrienden!

Snackbar DGR Gietvloer Bedrijfsvloer DGR Kantoor DGC
vraag informatie aan

Meer informatie? Bel ons op 020-84 57 657 of mail ons via info@designgietvloer.nl

Offerte aanvragen
Copyright Designgietvloer.nl
Design Gietvloer Parnassusweg 212 - 1076 AV Amsterdam
Website en hosting Loyals (2024)