Menu

Groepsproject

Gaat u in een nieuwbouw woonwijk wonen of in een nieuwbouw appartementencomplex? En bent u geïnteresseerd in een Design Gietvloer? Dan kan u met uw mede bewoners profiteren van een mooie korting. Wanneer u namelijk met uw nieuwe buren een gietvloer bij ons aanschaft kan de prijs per vierkante meter stukken voordeliger worden voor u. Hoe meer buren gezamenlijk inkopen, hoe aantrekkelijker de prijs wordt. U kunt ook besluiten om met uw huidige buren in de straat een Design Gietvloer te kopen. De voorwaarden gelden dan natuurlijk ook.

Wij kunnen een bijeenkomst voor u organiseren met een hapje en een drankje bij ons in de showroom om u en uw medeburen te overtuigen van de voordelen van een Design Gietvloer. Daarnaast kunt u kennismaken met ons bedrijf en met onze gietvloeren. Tijdens deze bijeenkomst is er ook gelegenheid om allerlei vragen te stellen aan ons team.
Indien gewenst kunnen we ook op locatie bij u thuis komen als dat prettiger is.

Het is al aantrekkelijk voor u wanneer u met zijn tweeën een gietvloer bij ons koopt. Omdat de prijzen van een Design Gietvloer afhankelijk zijn van diverse factoren zoals, ondergrond, oppervlakte en de uitvoeringsweken, maken wij graag een offerte voor u op maat. U kunt dit doen door het offerteformulier in te vullen of een directe e-mail te sturen naar info@designgietvloer.nl . Ons team neemt dan persoonlijk contact met u op om alles door te bespreken en u een passende offerte aan te bieden.


Enthousiast over dit bericht? Deel het met je vrienden!

DGF Keukenvloer DGF Badkamer Showroom
vraag informatie aan

Meer informatie? Bel ons op 020-84 57 657 of mail ons via info@designgietvloer.nl

Offerte aanvragen
Copyright Designgietvloer.nl
Design Gietvloer Parnassusweg 212 - 1076 AV Amsterdam
Website en hosting Loyals (2024)