Menu

Design Gietvloeren

Design Gietvloeren

Design Gietvloeren zijn smaakvol, trendy & praktisch. Elke Design Gietvloer is uniek en volledig naar uw persoonlijke wens te maken. Zo zijn er oneindig veel kleuren en verschillende designs mogelijk. Kortom, de ideale basis voor uw interieur!

Een Design Gietvloer is een strak, naadloos en vloeistofdicht vloersysteem met een moderne, stijlvolle en toch warme uitstraling. De vloeibare samenstelling van de Design Gietvloer is
hard-elastisch, wat resulteert in een unieke flexibele eigenschap. Dit maakt de Design Gietvloer uitermate geschikt voor vloerverwarming. Een Design Gietvloer kan onder andere in woningen en bedrijven toegepast worden. Een gietvloer is geschikt van moderne woonkamervloer tot een vloeistofdichte badkamervloer. Onze Design Gietvloeren kunnen in unieke designs worden geleverd, uitgevoerd in elke RAL, Sikkens en NCS kleur. Design Gietvloeren worden geleverd in de allerbeste kwaliteit, gecombineerd met een scherpe prijs. Wilt u meer informatie over onze Design Gietvloeren neem dan gerust contact met ons op.

DesignGietvloer en haar soorten gietvloeren

 

DGF gietvloer systeem

Het DGF gietvloer systeem is het hoogwaardigste systeem in de kunststofvloeren sector. De belangrijkste eigenschap van de DGF gietvloer is een 100% UV bestendigheid. Dit gecombineerd met een sterke hard – elastisch en hoge slijtvastheid. Door gebruik te maken van een gietvloer welke niet Uv-straling gevoelig is, hoeft Design Vloer geen gebruik te maken van een beschermlaag welke de Uv-straling afstoot. Een Uv-straling afstotende laag heeft namelijk een zeer beperkte levensduur. Design Gietvloer kan op dit systeem dan ook 5 jaar garantie geven. Ons DGF gietvloer systeem is zeer geschikt voor de particulier,- en zakelijke sector. Leverbaar in elke kleur en kleurcombinatie.
 

DGR gietvloer systeem

Het DGR systeem is een hoogwaardig standaard Polyurethaan vloersysteem. Zeer geschikt voor de utiliteitsbouw, denk hierbij aan de zakelijke sector: kantoren, winkels, scholen en hotels bijvoorbeeld. De belangrijkste eigenschappen van dit systeem zijn hard-elasticiteit en hoge slijtvastheid. Deze worden gecombineerd met een zeer scherpe prijs. De scherpe prijs wordt mogelijk gemaakt door de Uv-straling gevoeligheid van dit systeem. Het DGR systeem is leverbaar in elke kleur en kleurcombinatie.


Enthousiast over dit bericht? Deel het met je vrienden!

Gietvloer Badkamer gietvloeren Gietvloer met Design Stonewall Opbouw DGF Opbouw DGR
vraag informatie aan

Meer informatie? Bel ons op 020-84 57 657 of mail ons via info@designgietvloer.nl

Offerte aanvragen
Copyright Designgietvloer.nl
Design Gietvloer Parnassusweg 212 - 1076 AV Amsterdam
Website en hosting Loyals (2024)