Menu

Epoxy Coating

Wenst u dat er geen vocht of olievlekken meer in de ondervloer trekken? Een epoxy coating is een goedkoop vloer systeem voor in uw garage, magazijn of in een industriële keuken. Naast de goedkope aanschaf prijs van de epoxy coating biedt het systeem allerlei voordelen. Zelfs de Nederlandse Voedsel-, en Warenautoriteiten hechten erg veel waarde aan het epoxy coating vloer systeem. Wilt u meer weten over onze epoxy coatings neem dan gerust contact met ons op. Hieronder vind u een uitleg over de diverse systemen welke Design Gietvloer aanbied.

Een vloercoating is een vloersysteem bestaande uit het bestandsdeel epoxy en word opgebouwd uit twee verschillende lagen. Het uiterlijk van de vloercoating bezit een hoogglans uitstraling, voorzien van een sinaasappelstructuur. De lagen van een vloercoating worden opgebouwd en aangebracht met een lakroller. Een vloercoating word toegepast als vloeistofdichte vloeroplossing in de industriële sector. Een vloercoating is gemakkelijk te reinigen vanwege haar naadloze en vloeistofdichte eigenschappen. Onze vloercoatings zijn breed toepasbaar dankzij haar antistatische, chemicaliën resistent te belasten eigenschappen. Het vloercoating systeem is leverbaar in elke RAL kleur. Tevens is een vloercoating leverbaar als antislip vloer oplossing.

DGC Systeem opbouw

  • DGC EPC Kleurcoating . Voor gebruikscomfort met hoge slijtvastheid.
  • DGC EPC Kleurcoating . Voor sterke hechting op de ondervloer.

DGCwa Vloercoating systeem

Het DGCwa vloercoating systeem is een damp-open rolcoating systeem. Dit systeem is als toepassing zeer geschikt waar het grondwaterniveau boven het vloeroppervlak staat zoals in vochtige kelders. Het kleur coating systeem is als toepassing geschikt in de industriële sector. Het uiterlijk heeft een matte uitstraling en leverbaar in elke RAL kleur en tevens te voorzien van antislip korrel.

DGCwa Systeem opbouw

- EPC Kleurcoating. Voor gebruikscomfort met hoge slijtvastheid.
- EPC Kleurcoating. Voor sterke hechting op de ondervloer.

 


Enthousiast over dit bericht? Deel het met je vrienden!

Coatingvloer DGC Kleedkamer Coatingvloer DGC dgcwa-coatingvloer-systeem DGC
vraag informatie aan

Meer informatie? Bel ons op 020-84 57 657 of mail ons via info@designgietvloer.nl

Offerte aanvragen
Copyright Designgietvloer.nl
Design Gietvloer Parnassusweg 212 - 1076 AV Amsterdam
Website en hosting Loyals (2024)