Menu

Vloerverwarming

Vloerverwarming

Een kunststof Design Gietvloer is vloerverwarming geschikt. Kunsthars in het algemeen bestand tegen de hoge krimp-, en uitzetting graad van de ondervloer. Een kunststof gietvloer is een geleidend materiaal welke gemakkelijk de omgevingstemperatuur opneemt. Vloerverwarming is voor een gietvloer hierdoor niet noodzakelijk maar wel extra prettig.

Conventionele Vloerverwarming

Het conventionele vloerverwarming systeem wordt compleet werkend opgeleverd. Het systeem kan op een kale betonnen vloer worden aangebracht, met een isolatie naar keuze. Ook is het mogelijk de conventionele vloerverwarming in te frezen in een dekvloer of zelfs in een bestaande tegelvloer. Met een vloerverwarming ben u verlost van de minder mooie radiatoren aan de wand. In combinatie met een moderne en strakke gietvloer heeft uw ruimte een nog ruimtelijker effect, met de warmte en sfeer die u gewend bent.

Wilt u meer informatie over hoe wij in uw situatie de vloerverwarming kunnen aanbrengen? Neem dan gerust contact met ons op.

Elektrische vloerverwarming

In sommige situaties is het prettiger om een elektrische vloerverwarming aan te brengen. Dit wordt vooral veel gebruikt in badkamers en keukens, met als bijkomend voordeel dat het opwarmen en afkoelen van de gietvloer veel sneller gaat. Het vloerverwarming systeem is naar wens in te stellen zodat u op elk gewenst moment de gietvloer kan laten verwarmen. Heerlijk warme voeten, direct na het opstaan… Wilt u meer informatie over een elektrische vloerverwarming neem dan gerust contact met ons op.


Enthousiast over dit bericht? Deel het met je vrienden!

Vloerverwarming
vraag informatie aan

Meer informatie? Bel ons op 020-84 57 657 of mail ons via info@designgietvloer.nl

Offerte aanvragen
Copyright Designgietvloer.nl
Design Gietvloer Parnassusweg 212 - 1076 AV Amsterdam
Website en hosting Loyals (2022)