Menu

Over Design Vloer

Design Gietvloer is al 12,5 jaar  de specialist in het aanbrengen van de meest kwalitatieve kunsthars gebonden gietvloersystemen. Of het nu om uw woning, kantoor of bedrijfspand gaat, wij bieden een oplossing op maat!

Een Design Gietvloer kan toegepast worden in de woonkamer, keuken, slaapkamer of badkamer en zelfs in de inloopdouche!

Om het plaatje compleet te maken, leveren we vloerverwarming en wandafwerkingen die dezelfde ‘betonlook’ uitstraling hebben als een gietvloer. Ook zijn onze vloer- en wandafwerkingen waterdicht, hierdoor ideaal en toepasbaar voor douchewanden, keukenwanden en aanrechtbladen.

De kleinschaligheid van Design gietvloer, de liefde voor het vak en het werken met vast personeel resulteert in een exclusieve werkwijze. Zowel kwaliteit als een goede service vinden wij vanzelfsprekend en daarom heeft Design Gietvloer het gehele traject, van werkbezoek tot oplevering, geheel in eigen beheer.

Voor uitgebreide informatie verwelkomen wij u graag in onze showroom aan de Parnassusweg 212 in Amsterdam. Een afspraak bij u op locatie verzorgen wij uiteraard ook graag.

 

ERVARINGEN:


5 maanden geleden
Ik ben erg tevreden over Design Gietvloer, zowel wat betreft het voor- en na traject. En natuurlijk niet te vergeten het eindresultaat. In de winkel werd ik uitgebreid te woord gestaan om tot een keuze van de vloer te komen. Ik beveel Design Gietvloer dan ook van harte aan!

- Co


2 jaar geleden
Oude badkamervloer met tegels laten 'betongieten' door Design Gietvloer. Heldere communicatie over het gehele proces en altijd bereikbaar voor vragen. Je hebt oneindig veel keuze uit verschillende kleuren, waarbij ikzelf voor twee heb gekozen en deze laten mengen voor een 'wash-effect'. Na een week drogen kon ik erop en nog even later ook douchen, de vloer voelt totaal niet koud aan aan de blote voeten. 

- Sebastiaan J


11 maanden geleden
Absoluut een aanrader, eerlijk advies en komen afspraken na. Bedankt Design Gietvloer!Gr. John de Groot

- John d


Enthousiast over dit bericht? Deel het met je vrienden!

051 049 097 095
vraag informatie aan

Meer informatie? Bel ons op 020-84 57 657 of mail ons via info@designgietvloer.nl

Offerte aanvragen
Copyright Designgietvloer.nl
Design Gietvloer Parnassusweg 212 - 1076 AV Amsterdam
Website en hosting Loyals (2024)