Menu

Buiksloterham & co

Wat leuk u heeft net een nieuwe woning gekocht of staat op het punt om een nieuwe woning te kopen in Buiksloterham & co in Amsterdam.
Bij een nieuwe woning hoort ook een nieuwe vloer. Een vloer is erg bepalend voor de uitstraling en de wooncomfort van uw woning. Daarom stellen wij ons graag even aan u voor.

Design Gietvloer is ruim 10 jaar specialist in het aanbrengen van de meest kwalitatieve kunsthars gebonden gietvloersystemen.
Of het nu om uw woning, kantoor of bedrijfspand gaat, wij bieden een oplossing op maat!
Een Design Gietvloer kan toegepast worden in de woonkamer, keuken, slaapkamer of badkamer en zelfs in de inloopdouche!
Om het plaatje compleet te maken, leveren we vloerverwarming en wandafwerkingen die dezelfde ‘betonlook’ uitstraling hebben als een gietvloer.
Ook zijn onze vloer- en wandafwerkingen waterdicht, hierdoor ideaal en toepasbaar voor douchewanden, keukenwanden en aanrechtbladen.

Nu het leukste nieuws! Wanneer u samen met uw nieuwe buren besluit om een Design gietvloer te kopen dan profiteert u van een extra voordelige prijs.
De regel is namelijk hoe meer meters er gezamenlijk gekocht worden hoe lager de vierkante meter prijs wordt voor elke koper.
U blijft natuurlijk zelf helemaal vrij welke kleur of kleuren u kiest voor uw nieuwe woning. Kijk voor meer informatie op Groepsproject.

Heeft u vragen over de groepsprojecten of over onze Design gietvloeren neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Alvast heel veel succes met uw nieuwe woning in Buiksloterham & co!


Enthousiast over dit bericht? Deel het met je vrienden!

DGF Gietvloer DGF Badkamer Showroom
vraag informatie aan

Meer informatie? Bel ons op 020-84 57 657 of mail ons via info@designgietvloer.nl

Offerte aanvragen
Copyright Designgietvloer.nl
Design Gietvloer Parnassusweg 212 - 1076 AV Amsterdam
Website en hosting Loyals (2024)